OpenELEC Forum
Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: PVR + LIVE TV (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Thread: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated (/showthread.php?tid=45376)

Pages: 1 2


Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - matsmac - 09-02-2012

Hi!

I am having trouble getting my Sundtek DVB-C version to work with beta 7.

The device dosen't light up and when I try to access LiveTV it says that no PVR is activated....

Sundtek drivers installed
TVheadends program and service enabled

http://sprunge.us/jgVU


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - ultraman - 09-02-2012

xbmc log means nothing here. But /var/log/messages does - paste it.


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - matsmac - 09-02-2012

Oooo sorry forgot.


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - ultraman - 09-02-2012

Don't post it here :dry: Use paste:
Code:
paste /var/log/messages



Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - matsmac - 09-02-2012

ultraman post=45382 Wrote:Don't post it here :dry: Use paste:
Code:
paste /var/log/messages
Didn't use my brain. :whistle:

http://sprunge.us/eNOV


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - ultraman - 09-02-2012

Here is your problem:
Quote:Sep 2 17:22:01 openelec user.notice Tvheadend: ### Loading userspace DVB driver: driver.dvb.sundtek-mediatv ###
Sep 2 17:22:01 openelec user.notice Sundtek: ### Trying to attach Sundtek device ###
Sep 2 17:23:02 openelec user.notice Sundtek: ### No Sundtek device attached or connected ###
Seems something wrong with your Sundtek addon. Try deleting addon home folder or even reinstalling addon itself too.


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - matsmac - 09-02-2012

I uninstalled Sundtek and deleted the add-on folder and re-installed, but still no luck.

http://sprunge.us/iFch


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - ultraman - 09-02-2012

I forgot that - check sundtek log file /var/log/mediasrv.log or something like that.


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - matsmac - 09-02-2012

Sorry, can't locate any file like that.

root ~ # more /var/log/mediasrv.log
more: /var/log/mediasrv.log: No such file or directory


Re: Sundtek DVC-C not lighting up and error no PVR is activated - ultraman - 09-02-2012

After addon install did you reboot the box?