OpenELEC Forum
After updating to 3.0.X stable video sluggish - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: INSTALLATION (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=6)
+---- Forum: Update OpenELEC (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=7)
+---- Thread: After updating to 3.0.X stable video sluggish (/showthread.php?tid=63478)



After updating to 3.0.0 stable video sluggish - phunkyfish - 04-01-2013

Hi Guys,

I was running RC5 without any issues on my shuttle XS35GTV2. After updating to the stable release every few minutes the video slows down and speeds up. It last less than a second.

It can also cause stuttering with the audio.

Any help greatly appreciated.

Thanks.


After updating to 3.0.0 stable video sluggish - phunkyfish - 04-02-2013

A fresh install from USB fixes the problem. It would be nice to know what the difference is between the updater and the fresh install that causes the issue.


After updating to 3.0.0 stable video sluggish - phunkyfish - 04-04-2013

The fresh install did NOT work. After watching some media the issue still exists. I have rolled back to 2.99.5 which works as expected.


After updating to 3.0.0 stable video sluggish - Plasmadog - 04-09-2013

Same thing has happened to me on an Ion system. I'm really annoyed that there were changes made for the final 3.0 release that did not get tested out in an RC build.


After updating to 3.0.0 stable video sluggish - phunkyfish - 04-09-2013

I share your annoyance. That and up and until you replied I havn't received any feedback on the post.

I be happy to help find the cause of the issue but I don't know where to start.


After updating to 3.0.X stable video sluggish - phunkyfish - 05-02-2013

Issue still exists on 3.0.1, reverting back to 2.99.5 again...