OpenELEC Forum
Audio Einstellungen - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: MISCELLANEOUS (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Thread: Audio Einstellungen (/showthread.php?tid=69493)



Audio Einstellungen - coolyves - 02-17-2014

Hallo Miteinander

Ich habe mir eine Conrad AA 1570 7.1 SoundBox gekauft und sie wird nach einem neustart auch super angezeigt im XBMC. Wen ich navigiere im Menü höre ich auch diese Klickgeräusche. Aber wen ich dann eine Serie oder einen Film laufen lasse kommt der Sound nur vom Fernseher. Ich hoffe ihr könnt mir helfen habe schon alles versucht was ich kann.

Gruss Yves


p.s. Ich habe es mit einem optischen Kabel an einer 5.1 Soundanlage angeschlossen


Audio Einstellungen - chewitt - 02-17-2014

I think you need to configure the USB soundcard as the "passthrough" audio device - "menu sounds" can be disabled in skin settings (and in audio settings)


Audio Einstellungen - coolyves - 02-17-2014

Thanks. How can i do this? can you explan this for me?

greeting yves


Audio Einstellungen - chewitt - 02-17-2014

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Settings/System - section 2


Audio Einstellungen - coolyves - 02-17-2014

thanks. But does not work Sad . any other idea?


Audio Einstellungen - klojum - 02-17-2014

If you are using a Gotham developers' nightly build, have you changed the Setting Level in the XBMC gui, so you get full menu options?


Audio Einstellungen - coolyves - 02-17-2014

Yes to Expert. Here a Picture of the Settings https://imageshack.com/i/5sttmmj .

I have testet all Setting in this Audio Menu but nothing works.
Should i put an older Version of Openelec on the Raspberry or has anyone an idea?