OpenELEC Forum
Wrong mapping for hdmi pcm - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: SPECIAL SYSTEMS (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Forum: Solidrun CuBox-I (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=17)
+----- Forum: Usage (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: Wrong mapping for hdmi pcm (/showthread.php?tid=69930)



Wrong mapping for hdmi pcm - RIid8 - 03-17-2014

Basically what the title says, the center channel is mapped on my left reaer speaker. Is there a way to map this correctly? Forcing it to be 2.1 make it work with stero for the time being.


Wrong mapping for hdmi pcm - RIid8 - 04-30-2014

Does anyone else have this issue, or do I have a defective cubox-i....


Wrong mapping for hdmi pcm - dansvarre - 05-07-2014

the mapping for multichannel cpm is wrong and has been in all xbmc distro's since i got my cubox. but i don't think sound has high priority.
i've been asking the openelec guys to fix audio passthrough, but all i get is that i works for some people and that it's a xbmc problem, but thankfully geexbox has passthrough working.


Wrong mapping for hdmi pcm - lrusak - 05-07-2014

Set the XBMC settings to advanced and set the audio device and passthrough device.


Wrong mapping for hdmi pcm - dansvarre - 05-07-2014

i'm getting a little aggravated, i know how to enable passthrough, but it's not working right in the openelec builds.


Wrong mapping for hdmi pcm - chewitt - 05-08-2014

drop into the IRC support channel and speak with sraue when he is around .. Cubox is still work in progress and he's the main lead on that front