OpenELEC Forum
Question regarding VFD configuration - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: MISCELLANEOUS (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Thread: Question regarding VFD configuration (/showthread.php?tid=70152)



Question regarding VFD configuration - jerry80 - 03-31-2014

I'm running OpenELEC 3.95.3 on an intel i3 based PC equipped with Moneual MonCaso 320 remote/display device.
(Display is only 14x1 size. Anything else to be done for scrolling ?) Remote control works fine.

After copying LCDd.conf from /etc to storage/.config and enabling the LCD, it correctly displays Hello message and Goodbye message (without scrolling. Huh letters beyond 14th are not showing.)

Then I added the following lines to userdata/LCD.xml

<lcd>
<!-- set this to video,music to disable the LCD on playback of music and video-->
<disableonplay>video</disableonplay>
</lcd>

both as a test and hoping to turn the VFD off while playing video.

It doesn't work, however, Hello message is continuously shown.

Is there any clue to fix this problem ?


Question regarding VFD configuration - ultraman - 03-31-2014

Don't you need extra addon installed for this to work (like script.xbmc.lcdproc)?


Question regarding VFD configuration - jerry80 - 03-31-2014

What a quick reply. Installing the addon solved the problem. Thank you very much.


Question regarding VFD configuration - MacUsers - 01-03-2015

jerry80 post=102112 Wrote:I'm running OpenELEC 3.95.3 on an intel i3 based PC equipped with Moneual MonCaso 320 remote/display device.
(Display is only 14x1 size. Anything else to be done for scrolling ?) Remote control works fine.
Very new to OpenELEC. How did you get your remote working? I've exactly the same box, with FT232 chip, which works just find with "mplay2" driven under LIRC. Any hint(s)?