OpenELEC Forum
devel-20140506223001-r18355 will not boot - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: SPECIAL SYSTEMS (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Forum: Solidrun CuBox-I (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=17)
+----- Forum: Usage (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: devel-20140506223001-r18355 will not boot (/showthread.php?tid=70781)



devel-20140506223001-r18355 will not boot - whitecube - 05-07-2014

Hey, guys Smile

i have a i2Ultra, i used the install guide to build the partitions and move the files to the card.

When i want to start the cubox the red light on the front is ON, but the screen is still black.
Did i made something wrong? Is this release really running?

regards
lukas


devel-20140506223001-r18355 will not boot - dansvarre - 05-07-2014

try the img from the cubox forum

openelec thread


devel-20140506223001-r18355 will not boot - psuch - 05-08-2014

I'm having the same issue and I used the img. Simply updated the img to the latest build. Now the system won't display the menu after the openelec splash-screen is shown.


devel-20140506223001-r18355 will not boot - dansvarre - 05-09-2014

yep i'm also having this problem when i reboot after the initial startup and ssh is not active. only solution is the reflash the sd card.

cubox-i i4pro


devel-20140506223001-r18355 will not boot - roadkill - 05-11-2014

Try the solution from here,
http://openelec.tv/forum/144-usage/70478-why-does-nightly-does-not-boot-the-same-way