OpenELEC Forum
TvHeadend not working after waking Openelec - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: PVR + LIVE TV (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Thread: TvHeadend not working after waking Openelec (/showthread.php?tid=72283)



TvHeadend not working after waking Openelec - sausageman - 08-04-2014

I've been having this issue since first installing openelec over a year ago, but tvheadend often isn't working after I wake openelec. My tv card is TBS 6280.

I have attached a log file that I hope helps. Let me know if I need to upload another file. (it wasn't after suspend this time, so might not be the same as the usual error).

[attachment=1797]log-2014-08-04-19.21.51.zip[/attachment]


I have previously followed the advice below, but the problem still persists. Is there something else I can do? Everything else in openelec is now working perfectly.

Quote:in tvheadend service settings : settings -> addons -> installed -> services -> hts-tvheadend -> configure -> DVB
^^ check "wait for frontend initialization"

and set unload dvb modules before suspend to "saa716x_tbs_dvb"



TvHeadend not working after waking Openelec - sausageman - 08-05-2014

Here is a fresh log file of tvheadend not working after waking from suspend. I woke openelec at around 19:50 towards the end of the log.

Edit: Hmm, the file is too large to attach. Which file from the zip is relevant?