OpenELEC Forum
[OE] Install of OpenElec with Plex fails on Zoltac - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: INSTALLATION (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: [OE] Install of OpenElec with Plex fails on Zoltac (/showthread.php?tid=74126)



[OE] Install of OpenElec with Plex fails on Zoltac - philhu - 12-10-2014

The generic installs, but the Intel/Intel Pioneer kits load, install but just blink the hd light after displaying spashscreen and version number.

I was looking to get Open Elec, Plex (NOT XBMC with Plex addon), on this little zotac using hardware video.

Box is a Zotac AD12 nano plus - U with amd processor/gpu.

Oh well.


[OE] Install of OpenElec with Plex fails on Zoltac - philhu - 12-15-2014

A little bit more.

Zotac AD12-U Plus E-1800 and amd Radeon 7340 card
With Generic, there does not seem to be any video accelerator options.

So to recap
PlexElec generic runs, but 1080p dts soundtrack stutters, well, kind of slows down
Plexelec intel, installs, but hangs on startup. I assume this is due to the box being AMD

Is there an AMD build anywhere?');


[OE] Install of OpenElec with Plex fails on Zoltac - philhu - 12-16-2014

SOLVED

I was attempting to run the INTEL version on an AMD/Fusion ZOLTAC, hence the failure.


[OE] Install of OpenElec with Plex fails on Zoltac - chewitt - 12-17-2014

Some plex folk are building on an older version of our core OS (v3.2.4) but that is nothing to do with the OpenELEC project. You'll need to get support from the creators via the plex forums https://forums.plex.tv