OpenELEC Forum
OE 5.0 - cannot write to Samba shares - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: SPECIAL SYSTEMS (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Forum: Solidrun CuBox-I (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=17)
+----- Forum: Usage (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: OE 5.0 - cannot write to Samba shares (/showthread.php?tid=74680)



OE 5.0 - cannot write to Samba shares - Balcmeg - 01-10-2015

Hi
Just installed Latest OE 5.o0 and it went like a breeze. Before installing I made a system back up and copied from OE's backup folder to my local computer (Mac with latest Maverick).

Now, after installing I cannot move the backup file back to the Backup folder on OE, I can mount the folder as normal, but I get the message that there is not enough space on the share (I am using the same 64Gb SD card as i did in the previous relese).

EDIT: One thing I noticed at first startup after copying the image to the SD card was that the system started up right away. I think that previously it needed quite some time to resize and format the free are on the SD card, but not any more?

Stefan


OE 5.0 - cannot write to Samba shares - Balcmeg - 01-10-2015

Hi again,
Seems to be working now. I ran a "diskutil verifyVolume .." on the SDcard in my Mac and found several errors that could not be repaired, so I rewrote the OE image to the card again.

/Stefan