OpenELEC Forum
Problem with MTPFS addon - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: OPENELEC ADDONS (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=29)
+---- Forum: unofficial OpenELEC Addons (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=31)
+---- Thread: Problem with MTPFS addon (/showthread.php?tid=75169)



Problem with MTPFS addon - Luivit - 02-07-2015

I am trying to connect my OnePlus One to OpenELEC. This is my procedure:
Code:
mtpfs -o allow_other /media/android
Listing raw device(s)
Device 0 (VID=05c6 and PID=6764) is UNKNOWN.
Please report this VID/PID and the device model to the libmtp development team
Found 1 device(s):
05c6:6764 @ bus 2, dev 5
Attempting to connect device
Android device detected, assigning default bug flags
Listing File Information on Device with name: (NULL)
After this command I can see and copy the files from the phone to the PC, but not vice versa. If I try to copy from the PC to the phone it freezes and I have to remove the connection with fusermount and reconnect. What is wrong?
(same problem with Nexus 7 and acer iconia tab)
I already have the rules for udev.
/storage/.config/udev.rules.d/51-android.rules
Code:
ATTR{idVendor}=="05c6", ATTR{idProduct}=="6764", MODE="660"
/storage/.config/udev.rules.d/69-mtp.rules
Code:
# OnePlusOne
ATTR{idVendor}=="05c6", ATTR{idProduct}=="6764", SYMLINK+="libmtp-%k", MODE="660", GROUP="audio", ENV{ID_MTP_DEVICE}="1", ENV{ID_MEDIA_PLAYER}="1"