OpenELEC Forum
Automatic database update on startup not working - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: KODI (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Thread: Automatic database update on startup not working (/showthread.php?tid=75714)



Automatic database update on startup not working - ZeppelinSF - 03-02-2015

Hi guys,

I'm setting up OpenElec on a 5th generation Intel Nuc and have problems with the automatic database update on startup.
I have all my videos on a NAS and my guess would be, that the network isn't yet stable before the update process starts.
Any idea how I can delay the database update?

BR


Re:Automatic database update on startup not working - Gvasco - 03-02-2015

Try to activate the option "wait for network before starting kodi" in openelec preferences > network


Re:Automatic database update on startup not working - ZeppelinSF - 03-02-2015

You rock!

For someone stumbling upon the topic lateron, one of the first things I did was switching the skin and therefore losing access to the OpenElec settings. Switched back to Confluence and now it works with the above mentioned fix!


Automatic database update on startup not working - Gvasco - 03-02-2015

Glad I was able to help!! Maybe a suggestion look for skins with customisable menus, that way you can keep a shortcut to the openelec add-on at hand. Otherwise you can access it from the add-on browser in program add-ons! Wink