OpenELEC Forum
Rowans antrekk leveres med et Jordan Spizike GS sko - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: INSTALLATION (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Rowans antrekk leveres med et Jordan Spizike GS sko (/showthread.php?tid=98323)Rowans antrekk leveres med et Jordan Spizike GS sko - kbawetoawet - 04-11-2020

Din Rowan Seasoned vil være den mest oppdaterte kjøretøyes signatur bank skate sneaker gjennom virksomhetens verdensomspennende skate boarding mannskap. Som har en utemmet veske som innebærer hint sammen med personlig mote, har Vehicles laget antrekksserien som viser Rowan ' er viktig kunstnerisk sammen med kapasitet til å skate noe. Din grunnleggende Jordan 11 Retro sko minimalt med estetikk for førsteskøyte skøyter kan være i hele skjermen, som har et helt nytt kollektivdesign og stilfunksjoner.
For den teknologiske fasiten gir dine Rowan Seasoned muligheter et par helt nye forbedringer som er tydelige på Vehicles Seasoned Skate-serien. SickStick, et nytt lite kjent silikonkjemisk stoff som er kjent for nikotinholdig tyggegummi, kan være tydelig kalibrert inne i ensomhet, og gir overlegent riktig grep sammen med størst levetid. Kjøretøyer bekrefter at dette spesifikke kan gjøre det til din klistreste, mest gripende nikotin tyggegummi som er ensom i merkevaren.
Skateskoene dine innebærer i tillegg PopCush, en helt ny polyuretanskumteknikk innstilt for resultatsikkerhet, som gir enestående ekstra polstring sammen med større strømavkastning, som gjelder en mindre mengde lav energi til alle døgn.
Rowans antrekk leveres med et Jordan Spizike GS-sko med mørkfarget denimdeksel (med uoppdagelig motor glidelås innvendig krage) sammen med tilhørende denimskinn. Et par L / S sammen med omtrent tre S / S-t-skjorter, i tillegg til en nøkkel vei opp tank top sammen med sokker avrundet og om settet ditt.
Rowan Zorillas løsgåse-skateboard-mote sammen med nøkkelvariasjon kan være legitim for deg selv. Kapasiteten til å gå på skøyter omtrent hvor som helst. Jordan 3 Retro sko-funksjoner fikk din eks store anerkjennelse; gjennom hele 2015, det fremtredende elementet gjennom Vans '1. full-lengde online video, Propeller, solidified the sector affect, pluss det neste kalenderåret, har en ny rykk fra Baker-selger sammen med den berømte skater Phil Reynolds innført eksen din i den rutinerte rangeringen.
Nike avduket Nike Conform BB bare to. 0 i NBA All-Star Jordan 1 High OG FEARLESS Herre Rød/Hvit/Blå/Svart Basketball Sko (CK5666 100) i slutten av uken i 2020, sammen med at vi har fått Jordan 1 MID-sko til å avsløre søk sammen med vurdering av folk som er nysgjerrige på sneakeren din.