OpenELEC Forum
Jordan 1 LOW kenkää ja myös hitsattuja - Printable Version

+- OpenELEC Forum (https://forum.openelec.tv)
+-- Forum: Generic Forum (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: INSTALLATION (https://forum.openelec.tv/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Jordan 1 LOW kenkää ja myös hitsattuja (/showthread.php?tid=99834)Jordan 1 LOW kenkää ja myös hitsattuja - kbawetoawet - 05-18-2020

Erityinen rasva pysyy keskimmäisessä ryhmässä, kun kyseessä on pistekengät tai saappaat, joiden paino on 8,8 unssia / 250 grammaa saadaksesi mittasuhteet 7 ja myös 10.Jordan 4 Retro-kengät 5 unssia / 298 grammaa saadaksesi miesten mitat 9 joka L. a. Sportivan Internet-sivusto. Huolimatta erityisen lisääntyneestä iskunvaimennuksesta, kyseinen kengä ylläpitää tiettyä 6 millimetrin putousta ja myös jalkakeräilyn yläosan 19 mm kantapään / 13 mm: n palloa tuoreen kaksisekoitetun paineistetun muistivaahdon seurauksena. .
Yleensä, jos olet ollut rakastaja kapeasti istuvan Bushidon kanssa juuri aiemmin, tietyn Bushido II: n on annettava sinulle mahdollisuus paikantaa liikkuminen tech-y-retkeilyreitteiden yläpuolella yhdessä maaston, lohkareiden ja myös kissan kissan kanssa yhdessä mukavampien korkokenkien kanssa ja myös jalkojen kanssa.
L. a. klaudo kengat Sportiva Bushido II. Lähes kaikki valokuvat: iRunFar / Bryon Powell
L. a. Sportiva Bushido II Korkeampi
Bushido II: n yläosa suunnitellaan joustavalla AirMesh-laitteella, joka käyttää mikrokuitua koskevaa Jordan 1 LOW -kenkää ja myös hitsattuja kolmion muotoisia peittoja, joiden sisäpuolinen paksuus vaihtelee ja myös yleinen joustavuus yläosan mediaalisen ja myös sivualueen yli. Näyttää siltä, että L. a. Sportiva katsoi kenkä- tai saappaatolosuhteita, jotka usein tapahtuvat takaiskuissa liian nopeasti, tai huomaavat ehkä huomattavan vaurion kolhuista ja myös naarmuun pisteen yli. Lisäksi se lisäsi erityistä sitkeyttä ja auttoi myös ihmisten sisällä. Sisällä luultavasti mikään peittokuiduista ei aiheuta käytännöllisesti katsoen mitään kantatuotteita, joten ne tarjoavat tarpeeksi apua tietyn jalan pitämiseen. yhdessä erityisen Ortholite-pohjallisen kanssa kovien pintojen sisällä. Erityisen hengittävä hieno mesh soluvuori ja myös hitsattu ripstop, jossa enemmän käyrää jalkaa. tuottavat yleistä helppoutta ja mukavuutta ja sopivat myös Jordan LEGACY 312 -kengään matalaan profiiliin.
Erityinen kieli on ajan tasalla paljon kumisemmalla, pehmusteisella ja myös gusseet-kielellä, jonka huomaat myös tänään L: n sisällä. a. Sportivan Kaptiva. Vaikka pidän vaikeammasta standardikielestä, se suojaa tehokkaasti tiettyä jalkaa nauhoiltasi ja pitää sitä myös pystyssä. Omat tibialis-etuosalihakseni eivät todellakaan ole oikeasti positiivisia ajantasaiseen kieleen nähden. Pidän todella tätä paikkaa Kaptivalle, koska se on todella mukautuvampi, koska omat takajalan selkärangansa eteenpäin eteenpäin yhdessä kunkin Jordan 6 RINGS -kenkien kanssa.
Erityinen ajan tasalla oleva korkokenkäpuku on paljon organisoituneempi alaosan prosenttimäärän sisällä ja alentaa myös sisäjäykkyyttä, kun etenee tietyn Akililin suuntaan tarjotakseen jonkin verran tehtyä apua. Omaa korkokenkeäni käytetään täysin varustettuna yhdessä yleisen nauhoituksen kanssa, eikä tarvinnut yksinkertaisesti liukastumisen tai ehkä rakkuloiden ongelmia urheilun aikana. Erityinen takajalan koiran kaulus ja myös Achilleuksen askel ovat yleensä oikein pehmustetut, mutta eivät vihamielisellä tavalla, ja myös istua kaukana takajaloista luumme. Ei ole epämiellyttävää pystyä omalla Achilles-lihaksellani huolimatta siitä, että mäntyillä on vankka työntö.